Chiftelute din carne de pui

de Bucataras in Pui, 1 Mai 2009 | 6151 vizualizari

 

A doua reteta a Monicai, chiftelute de pui.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • marar
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 4 lingurite pesmet
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de pui:

Se da prin masina de tocat  pieptul de pui, cepele, morocvul. Se toaca marunt verdeata, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se potriveste de sare. Se pune uleiul la incins, iar chiftele se pun la prajit cu ajutorul unei linguri. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cus- cus